Шрот кунжуту ( клітковина ) оптом і в роздріб

- В наявності
- Оптом і в роздріб
від 40 грн
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
Опис
Шрот кунжутного насіння (клітковина).
Харчова цінність на 100 г: білки - 27,5 г; жири - 13г; вуглеводи - 11г
Калорійність - 335 ккал/100г
Шрот кунжутного насіння ― це натуральний органічний продукт. Він містить рослинну клітковину і рослинний білок, які є основним будівельним матеріалом в організмі. У кунжутній шроті міститися всі необхідні для оздоровлення, зміцнення та повноцінного функціонування організму вітаміни та мікроелементи: Е, каротиноїди, вітамін T, вітаміни групи B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), кальцій, цинк, залізо, фосфор, магній, натрій, калій, марганець, мідь, селен та ін), фолієва кислота та антиоксиданти-лігнани (сезамін і сезамолін), вуглеводи, пектини, органічні кислоти, фітостероли.
Ціни формуються за кількістю пакетів з Борошном кунжуту, 300г" в замовленні:
1 шт ― 40 грн
2-4 шт ― 36 грн/шт
5-9 шт ― 30 грн/шт
10-49 шт - 24 грн/шт
від 50 шт - 20 грн/шт
В мішках по 20 кг ціна - 55 грн/кг
Завдяки багатому складу, шрот з насіння білого кунжуту має масу корисних властивостей:
- покращує роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту і дозволяє очистити його від токсинів і шлаків;
- знижує ймовірність розвитку атеросклерозу, цукрового діабету, сечокам'яної хвороби та захворювань передміхурової залози;
- сприяє зниженню зайвої ваги і зміцнює фізичне тіло;
- знижує рівень цукру в крові;
- підсилює жовчовиділення і нормалізує функції жовчовивідних шляхів;
- підвищує число тромбоцитів і покращує згортання крові;
- нормалізує кислотність шлункового соку і роботу підшлункової залози;
- використовується як м'яке проносне і глистогінний засіб.
Кунжутний шрот ефективний при легеневих захворюваннях, задишці, хворобах серця, його прийом допомагає організму відновитися після загального виснаження, в результаті перенесеної або хронічної хвороби.
В бодібілдингу, шрот вживають для збільшення м'язової маси.
Цей цінний продукт харчування, сприятливо впливає на здоров'я при порушеннях ліпідного обміну, гіпертонічної хвороби, запальних та дегенеративних захворюваннях суглобів, його також радять використовувати при недокрів'ї та гіперфункції щитовидної залози.
У кулінарії кунжутную борошно використовують для підвищення поживної і смакової цінності страв, для приготування соусів, каш, супів, овочевих страв, панірування для м'ясних і овочевих котлет, приготування тіста для млинців, оладок і випічки. З кунжутного шроту можна робити смачну халву і поживні коктейлі на підставі свіжих соків або кисломолочних продуктів. Шрот вдало поєднується з медом, варенням або джемом.
Имея фракцию муки грубого помола, кунжутный шрот можно употреблять как отдельно, так и использовать для приготовления блюд и выпечки. Какой-то специальной схемы употребления шрота не существует. Для профилактики и в составе комплексного лечения различных заболеваний, муку из семян кунжута рекомендуется употреблять от 1 до 3 ч. л. ежедневно, добавляя ее к еде или питью. После 1-2-х месяцев регулярного приема кунжутного шрота, желательно сделать 3-4-х недельный перерыв или заменить прием кунжутного шрота на льняной, тыквенный или шрот из семечек расторопши.
Меры безопасности
Шрот з кунжутного насіння не має протипоказань, за винятком індивідуальної чутливості до його компонентів. Регулярне вживання в їжу кунжутною борошна протипоказано при підвищеній згортання крові, варикозному розширенні вен, тромбозах, тромбофлебіті. Перед прийомом в лікувальних цілях, рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ФОП Сорока О. С. |
Основні | |
Термін придатності | 12 |
Вага | 300 |
Тип | Дієтичні продукти |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 40 грн