Продавець Naturprodukt.in.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
155 відгуків
Натурпродукт - naturprodukt.in.ua
+380 (67) 920-75-25

Гарбузовий шрот ( клітковина ) оптом і в роздріб

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

від 34 грн

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

+380 (67) 920-75-25
(Пн-Пт 10:00-18:00)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Гарбузовий шрот ( клітковина ) оптом і в роздріб
Гарбузовий шрот ( клітковина ) оптом і в роздрібВ наявності
від 34 грн
+380 (67) 920-75-25
(Пн-Пт 10:00-18:00)
Купити

Опис

Шрот гарбузового насіння (клітковина).

Регулярне вживання шроту гарбузового насіння дозволить покращити роботу печінки і ШКТ, налагодити фільтраційну і видільну функції нирок, запобігти утворенню каменів у жовчному міхурі, позбутися від гельмінтів.

Фракція ― борошно грубого помелу.

Харчова цінність на 100г продукту: білок ― 22,0 г; жири ― 14,5 г; вуглеводи ― 11,0 р.

Калорійність: 335ккал/100г

Ціни формуються за кількістю пакетів з Борошном гарбузового насіння, 300г" в замовленні:

1 шт ― 34 грн

2-4 шт ― 30 грн/шт

5-10 шт ― 26 грн/шт

10-49 шт - 22 грн/шт

від 50 шт - 20 грн/шт

В мішках по 20 кг ціна - 48 грн/кг

 

Властивості борошна гарбузового насіння

В склад шроту насіння гарбуза входить білок, ефірні олії, фітостерини, вітаміни (Е, А, F, C, P, T, K, вітаміни групи В і т. д.), макро - і мікроелементи, яких в шроті налічується понад 40. Шрот отримують з цільних гарбузового насіння за технологією: масло в одну сторону, шрот - в іншу. Знежирений шрот гарбузового насіння легко засвоюється організмом, нормалізує обмін речовин, стимулює імунітет, поліпшує роботу серцево-судинної та сечостатевої систем, печінки і нирок, підвищує розумову і фізичну працездатність.

Потрапляючи в шлунково-кишковий тракт, шрот гарбуза набухає, абсорбує і виводить з організму токсичні речовини, шлаки, солі важких металів. Володіючи потужним протиглистну дію, шрот гарбузового насіння виганяє паразитів.

Діє шрот і як м'яке проносне, тому рекомендується до прийому для усунення метеоризму і запорів, а також для профілактики захворювань печінки і жовчовивідних шляхів. Крім цього, шрот гарбуза нормалізує секрецію інсуліну і рівень цукру в крові, сприяє виведення шкідливого холестерину, створює умови для розвитку функціонально-корисної мікрофлори: пригнічує патогенну і відновлює нормальну мікрофлору кишечника.

Шрот гарбуза вживають як дієтичну добавку, додаючи до раціону харчування ще і з метою нормалізації роботи передміхурової залози, для підвищення потенції у чоловіків, нормалізації сперматогенезу і оваріального циклу у жінок.

Маючи фракцію борошна грубого помелу, шрот гарбузового насіння можна вживати як окремо, так і використовувати для приготування страв і випічки. Гарбузове борошно додають у тісто з розрахунку на 1 кг пшеничного борошна – 1 столова ложка гарбузової. Така добавка зробить хлібобулочні вироби більш ніжними і наситить їх повноцінним білком.

Гарбузове борошно підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування. Вона відома як чудовий косметичний засіб, креми і маски з неї омолоджують, оздоровлюють і тонізують шкіру.

Способи вживання шроту гарбузового насіння

Дітям з 3-х років по половині чайної ложки (1,25 г) 2 рази в день під час їди або у страви, які не вимагають термічної обробки.

Дорослим ― по 1 чайній ложці (3 г) 2-3 рази на день за 30 хв до їжі, запиваючи водою, для відновлення функцій печінки і ШКТ; у всіх інших випадках шрот гарбуза можна вживати під час їжі, додаючи його в страви, перед їх вживанням.

Для профілактики гельмінтозів, перед вживанням, шрот можна розвести в свіжовичавленому соку, кефірі, йогурті або ряжанка.

Хороший, результативний варіант, особливо для дітей, готувати і вживати відвар з шроту. Для приготування відвару, слід насипати в термос шрот гарбузового насіння з розрахунку 1 ст. ложка шроту на 250 мл води і залити окропом. Щільно закрити термос і настоювати 6-8 годин. Краще заварювати відвар на ніч, а вранці починати пити.

Приготований відвар рекомендується вживати 3 рази на день дорослим по 1 склянці, дітям від 3-х років по півсклянки вранці (краще натщесерце, в обід (за півгодини до прийому їжі) і ввечері (бажано за годину перед сном).

Відвар з шроту потрібно випивати протягом доби з моменту заварювання. Якщо приготовлений відвар за день випити не вдалося, слід вилити його і заварити свіжий. 

Існує ще один перевірений і простий спосіб, без зайвих заморочок і складнощів. Для спільних профілактичних цілей додавати шрот гарбузового насіння до каш, салатів або в інші страви безпосередньо перед їх вживанням.

В лікувально-профілактичних цілях, тривалість прийому шроту з насіння гарбуза 1-2 місяці 2-3 рази на рік або частіше, залежно від цілей і рекомендацій лікуючого лікаря.

Заходи безпеки

Шрот з гарбузового насіння не має протипоказань, за винятком індивідуальної чутливості до його компонентів. Перед прийомом в лікувальних цілях, рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
ВиробникФОП Сорока О. С.
Основні
Термін придатності12
Вага300
ТипДієтичні продукти

Інформація для замовлення

  • Ціна: від 34 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner