Гарбузовий шрот ( клітковина ) оптом і в роздріб

- В наявності
- Оптом і в роздріб
від 34 грн
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
Опис
Шрот гарбузового насіння (клітковина).
Регулярне вживання шроту гарбузового насіння дозволить покращити роботу печінки і ШКТ, налагодити фільтраційну і видільну функції нирок, запобігти утворенню каменів у жовчному міхурі, позбутися від гельмінтів.
Фракція ― борошно грубого помелу.
Харчова цінність на 100г продукту: білок ― 22,0 г; жири ― 14,5 г; вуглеводи ― 11,0 р.
Калорійність: 335ккал/100г
Ціни формуються за кількістю пакетів з Борошном гарбузового насіння, 300г" в замовленні:
1 шт ― 34 грн
2-4 шт ― 30 грн/шт
5-10 шт ― 26 грн/шт
10-49 шт - 22 грн/шт
від 50 шт - 20 грн/шт
В мішках по 20 кг ціна - 48 грн/кг
Властивості борошна гарбузового насіння
В склад шроту насіння гарбуза входить білок, ефірні олії, фітостерини, вітаміни (Е, А, F, C, P, T, K, вітаміни групи В і т. д.), макро - і мікроелементи, яких в шроті налічується понад 40. Шрот отримують з цільних гарбузового насіння за технологією: масло в одну сторону, шрот - в іншу. Знежирений шрот гарбузового насіння легко засвоюється організмом, нормалізує обмін речовин, стимулює імунітет, поліпшує роботу серцево-судинної та сечостатевої систем, печінки і нирок, підвищує розумову і фізичну працездатність.
Потрапляючи в шлунково-кишковий тракт, шрот гарбуза набухає, абсорбує і виводить з організму токсичні речовини, шлаки, солі важких металів. Володіючи потужним протиглистну дію, шрот гарбузового насіння виганяє паразитів.
Діє шрот і як м'яке проносне, тому рекомендується до прийому для усунення метеоризму і запорів, а також для профілактики захворювань печінки і жовчовивідних шляхів. Крім цього, шрот гарбуза нормалізує секрецію інсуліну і рівень цукру в крові, сприяє виведення шкідливого холестерину, створює умови для розвитку функціонально-корисної мікрофлори: пригнічує патогенну і відновлює нормальну мікрофлору кишечника.
Шрот гарбуза вживають як дієтичну добавку, додаючи до раціону харчування ще і з метою нормалізації роботи передміхурової залози, для підвищення потенції у чоловіків, нормалізації сперматогенезу і оваріального циклу у жінок.
Маючи фракцію борошна грубого помелу, шрот гарбузового насіння можна вживати як окремо, так і використовувати для приготування страв і випічки. Гарбузове борошно додають у тісто з розрахунку на 1 кг пшеничного борошна – 1 столова ложка гарбузової. Така добавка зробить хлібобулочні вироби більш ніжними і наситить їх повноцінним білком.
Гарбузове борошно підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування. Вона відома як чудовий косметичний засіб, креми і маски з неї омолоджують, оздоровлюють і тонізують шкіру.
Способи вживання шроту гарбузового насіння
Дітям з 3-х років по половині чайної ложки (1,25 г) 2 рази в день під час їди або у страви, які не вимагають термічної обробки.
Дорослим ― по 1 чайній ложці (3 г) 2-3 рази на день за 30 хв до їжі, запиваючи водою, для відновлення функцій печінки і ШКТ; у всіх інших випадках шрот гарбуза можна вживати під час їжі, додаючи його в страви, перед їх вживанням.
Для профілактики гельмінтозів, перед вживанням, шрот можна розвести в свіжовичавленому соку, кефірі, йогурті або ряжанка.
Хороший, результативний варіант, особливо для дітей, готувати і вживати відвар з шроту. Для приготування відвару, слід насипати в термос шрот гарбузового насіння з розрахунку 1 ст. ложка шроту на 250 мл води і залити окропом. Щільно закрити термос і настоювати 6-8 годин. Краще заварювати відвар на ніч, а вранці починати пити.
Приготований відвар рекомендується вживати 3 рази на день дорослим по 1 склянці, дітям від 3-х років по півсклянки вранці (краще натщесерце, в обід (за півгодини до прийому їжі) і ввечері (бажано за годину перед сном).
Відвар з шроту потрібно випивати протягом доби з моменту заварювання. Якщо приготовлений відвар за день випити не вдалося, слід вилити його і заварити свіжий.
Існує ще один перевірений і простий спосіб, без зайвих заморочок і складнощів. Для спільних профілактичних цілей додавати шрот гарбузового насіння до каш, салатів або в інші страви безпосередньо перед їх вживанням.
В лікувально-профілактичних цілях, тривалість прийому шроту з насіння гарбуза 1-2 місяці 2-3 рази на рік або частіше, залежно від цілей і рекомендацій лікуючого лікаря.
Заходи безпеки
Шрот з гарбузового насіння не має протипоказань, за винятком індивідуальної чутливості до його компонентів. Перед прийомом в лікувальних цілях, рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ФОП Сорока О. С. |
Основні | |
Термін придатності | 12 |
Вага | 300 |
Тип | Дієтичні продукти |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 34 грн