Шрот розторопші ( клітковина ) оптом і в роздріб

- В наявності
- Оптом і в роздріб
від 34 грн
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
Опис
Шрот розторопші (клітковина).
Фракція ― борошно грубого помелу.
Харчова цінність в 100 г продукту: білки – 34,0 г; жири – 12,0 г; вуглеводи -9,0 р
Калорійність – 275 ccl/100г
Розторопша ― це визнана у всьому Світі засіб №1 по відновленню функцій печінки. Регулярний прийом шроту з насіння розторопші повністю виліковує такі серйозні захворювання, як цироз печінки, гепатит, холецистит та запалення жовчних проток.
Ціни формуються за кількістю пакетів з Борошном розторопші, 300г" в замовленні:
1 шт ― 34 грн
2-4 шт ― 30 грн/шт
5-9 шт ― 26 грн/шт
10-49 шт - 22 грн/шт
від 50 шт - 20 грн/шт
В мішках по 20 кг - ціна 38 грн/кг.Властивості борошна розторопші
Головне діюча речовина, що наділяє продукти з розторопші цілющими властивостями, називається «силімарин». Унікальний флавоноїдний комплекс ― силімарин, здатний змінювати мембрани клітин печінки таким чином, що навіть небезпечні отрути, в тому числі і алкоголь, не мають можливості проникнути всередину клітин і зруйнувати їх. Навіть при високому дозуванні, силімарин не здатний завдати шкоди здоров'ю людини. Саме тому вживання шротів і натуральних масел з розторопші не має протипоказань і побічних дій, за винятком індивідуальної непереносимості. Людям, які страждають на цукровий діабет або ожиріння, рекомендується приймати знежирений шрот.
Шрот(борошно) із плодів розторопші ефективно допомагає при лікуванні:
· гепатитів, цирозів, печінкової недостатності;
· жовчнокам'яної хвороби;
· кишкових розладів;
· цукрового діабету.
Шрот із насіння розторопші зміцнює та відновлює клітини печінки, нормалізує її функції, захищаючи печінку від руйнування. Есенціальні жирні кислоти, фосфоліпіди і вітаміни, що містяться в розторопші, сприяють захисту і відновленню не тільки печінки, але й інших органів і тканин.
Розрізняють знежирений і незнежирене шроти. В даному лоті представлений знежирений шрот розторопші, який є супутнім продуктом виробництва натурального, сиродавленного масла розторопші методом першого холодного віджиму. Отриманий в результаті віджиму макуха розторопші, багатий клітковиною, яка подібно "щіточку" чистить кишечник, стимулюючи його роботу, і сприяє його розвитку корисної мікрофлори. Знежирений шрот із розторопші знижує показник рівня цукру в крові і очищає зашлакованную микроорганическим сміттям кров.
Незнежирене шрот – це порошок подрібненого насіння розторопші. Наприклад, у домашніх умовах такий шрот можна зробити за допомогою звичайної кавомолки або ступки. Насіння розторопші можна придбати у нас на сайті або за цим посиланням.
Шрот із насіння розторопші має гіркувато-горіховий смак. А ось масло з насіння розторопші першого холодного віджиму не гірчить.
Можно готовить и пить целебный отвар из шрота расторопши. Для этого 1 столовую ложку шрота из семечек расторопши следует залить стаканом кипящей воды, настаивать 10-20 минут, процедить и пить теплым, небольшими глотками. Можно заваривать шрот и в термосе из расчета 1 ст. ложка шрота на 250 мл воды. Отвар из семян расторопши рекомендуется употреблять 3 раза в день взрослым по 1 стакану, детям от 3-х лет по полстакана: утром (лучше натощак), в обед (за полчаса до приема пищи) и вечером (желательно за час до ухода ко сну).
Взрослым, шрот семечек расторопши показан по 1 чайной ложке с горкой (детям от 3-х лет по половине чайной ложки) 3-4 раза в день за 30 мин до еды, пережевывая и запивая половиной стакана теплой воды.
Общее число курсов приема рассчитывается в зависимости от сложности заболевания и указаний лечащего врача. Хочется отметить, что по отзывам наших уважаемых покупателей, которые пропили шрот расторопши без перерыва более полугода, отмечаются улучшение самочувствия, излечение от болезней жкт и гепатобиллиарной системы. Внешне, люди стали выглядеть здоровее и моложе.
В профилактических целях пропивать шрот из семечек расторопши желательно 2 раза в год: весной и осенью в течение одного - двух месяцев.
Шрот расторопши нашел применение также и в кулинарии. Как и льняной шрот, муку расторопши можно использовать в домашней готовке. Добавление шрота расторопши в блюда увеличит их биологическую ценность и придаст им новое "звучание". Муку расторопши добавляют в тесто, в процессе приготовления хлеба или выпечки, посыпают супы, каши и салаты, перед их употреблением. Количество шрота расторопши в блюде не должно превышать 20 %.
Меры безопасности
Не рекомендується приймати при індивідуальній непереносимості компонентів продукту і наявність каменів у жовчному міхурі. Перед прийомом в лікувальних цілях, рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Вага | 300 |
Термін придатності | 12 |
Тип | Дієтичні продукти |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ФОП Сорока О. С. |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 34 грн