Конопляний шрот ( клітковина ) оптом і в роздріб

- В наявності
- Оптом і в роздріб
від 34 грн
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
Опис
Шрот конопляного насіння ( клітковина ).
Конопляний шрот є попутним продуктом при виробництві рослинного масла з насіння спеціального, дозволеного законом для вирощування в промислових масштабах сорти волокнистої конопель.
Конопляна борошно використовується в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело клітковини, білка, корисних мікро - і макроелементів. Його використовують для забезпечення оптимальних дієтологічних умов функціонування органів травлення, серцево судинної системи, підвищення імунітету і захисних функцій організму.
Фракція ― борошно грубого помелу.
Харчова цінність на 100 г: білки - 28,5 г; жири - 11г; вуглеводи - 12г
Калорійність - 261 ккал/100г
Ціни формуються за кількістю пакетів з Борошном конопляного насіння, 300г" в замовленні:
1 шт ― 34 грн
2-4 шт ― 30 грн/шт
5-9 шт ― 26 грн/шт
10-49 шт - 22 грн/шт
від 50 шт - 18 грн/шт
В мішках по 20 кг ціна - 42 грн/кг
Шрот конопель ― це багатюще джерело протеїну (рослинного білка). У нашому організмі білок є "будівельним" матеріалом. Протеїн з конопляного шроту засвоюється в кілька разів швидше і легше, ніж білок тваринного походження. Крім цього, доонопляная борошно містить величезну кількість нерозчинної і водорозчинній клітковини. Проходячи по ШКТ, що містяться у конопляній шроті грубі харчові волокна і пектини надають комплексний оздоровчий вплив на органи травлення і весь організм вцілому.
Прийом борошна з конопляного насіння може бути рекомендований:
- для поліпшення роботи органів травлення;
- при підвищених психоемоційних навантаженнях;
- як м'яке сечогінний і легкий послаблюючий засіб;
- як елемент дієтотерапії при ожирінні;
- при дії на організм несприятливих екологічних і виробничих умов.
Спосіб вживання
Зазвичай, вживають знежирений конопляний шрот по 1 чайній ложці 1-2 рази на день до прийому їжі, запиваючи його достатньою кількістю води. Також, конопляну муку можна додавати у страви, які не підлягають термічній обробці: салати, каші (безпосередньо перед вживанням), свіжовичавлені соки, йогурти і т. д..
Заходи безпеки
Перед прийомом в лікувально-профілактичних цілях проконсультуйтеся з лікарем.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ФОП Сорока О. С. |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 34 грн