Продавець Naturprodukt.in.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
161 відгук
+380 (67) 920-75-25
Натурпродукт - naturprodukt.in.ua
Кошик

Шрот розторопші (клітковина) гуртом і в роздріб

від 34 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Шрот розторопші (клітковина) гуртом і в роздріб
Шрот розторопші (клітковина) гуртом і в роздрібВ наявності
від 34 ₴
+380 (67) 920-75-25
(Пн-Пт10:00-18:00)
+380 (67) 920-75-25
(Пн-Пт 10:00-18:00)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шрот розторопші (клітковина).

Фракція — борошно грубого помола.

Харчова цінність у 100 г продукту: білки — 34,0 г; жири — 12,0 г; вуглеводи –9,0 г

Калорійність — 275 ккл/100г

Розторопша — це визнаний у всьому світі засіб No1 з відновлення функцій печінки. Регулярне приймання шроту з насіння розторопші повністю виліковує такі серйозні захворювання, як цироз печінки, гепатит, холецистит і запалення жовчних проток.

 

Ціни формуються за кількістю пакетів із "Мукою розторопші, 300 г" у замовленні:

1 шт. — 34 грн

2-4 шт — 30 грн/шт

5-9 шт. — 26 грн/шт

10-49 шт - 22 грн/шт

от 50 шт - 20 грн/шт

У мішках по 20 кг — ціна 38 грн/кг.

Властивості борошна розторопші

Головна активна речовина, що наділяє продукти з розторопші цілющими властивостями, називається «силімарин». Унікальний флавоноїдний комплекс — силімарин, здатний змінювати мембрани клітин печінки в такий спосіб, що навіть небезпечні отрути, зокрема й алкоголь, не мають можливості проникнути всередину клітин і зруйнувати їх. Навіть у разі високого дозування силімарин не здатний завдати шкоди здоров'ю людини. Саме тому вживання шротів і натуральних олій із розторопші не має протипоказань і побічних дій, за винятком індивідуальної нестерпності. Людям, які страждають на цукровий діабет або ожиріння, рекомендується вживати знежирений шрот.

Шрот(мука) з плодів розторопші ефективно допомагає під час лікування:

· гепатитів, цирозів, печінкової недостатності;

· жовчнокам'яної хвороби;

· кишкових розладів;

· цукрового діабету.

Шрот із насіння розторопші очищає, зміцнює і відновлює клітини печінки, нормалізує її функції, захищаючи печінку від руйнування. Есенціальні жирні кислоти, фосфоліпіди та вітаміни, що містяться в розторопші, сприяють захисту та відновленню не тільки печінки, але й інших органів і тканин.

Розрізняють знежирений і незнежирений шроти. У цьому лоті представлений знежирений шрот розторопші, який є супутнім продуктом виробництва натуральної, сиродавленої олії розторопші методом першого холодного пресування. Отриманий унаслідок відтискання маких розторопші, багатий на клітковину, яка подібно до "щітки" чистить кишківник, стимулюючи його роботу, і сприяє розвитку його корисної мікрофлори. Знежирений шрот із розторопші знижує показник рівня цукру в крові та очищає заточуване мікроорганічним сміттям кров.

Незнежирений шрот — це порошок подрібнених насіння розторопші. Наприклад, у домашніх умовах такий шрот можна зробити за допомогою звичайної кавомолки або стопи. Семетки розторопші можна купити в нас на сайті або за цим посиланням.

Шрот із насіння розторопші має гіркувато-горіховий смак. А ось олія із насіння розторопші першого холодного пресування не гірчить.

Можна готувати та пити цілющий відвар зі шроту расторопши. Для цього 1 столову ложку шроту із насіння розторопші треба залити склянкою киплячої води, настоювати 10-20 хвилин, процідити й пити теплими, невеликими ковтками. Можна заварювати шрот і в термосі з розрахунку 1 ст. ложка штота на 250 мл води. Відвар із насіння розторопші рекомендується вживати тричі на день дорослим по 1 склянці, дітям від 3 років по півстокананню: вранці (найкраще натще), в обід (за пів години до приймання їжі) і ввечері (бажано за годину до догляду кону).

Дорослим, шрот насіння розторопші показаний по 1 чайній ложці з гіркою (діти від 3 років по половині чайної ложки) 3-4 рази на день за 30 хв до їди, пережовуючи та запиваючи половиною склянки теплої води.

Загальна кількість курсів приймання розраховується залежно від складності захворювання й вказівок лікаря. Хочеться зазначити, що за відгуками наших шанованих покупців, які пропили шрот розторопші без перерви понад пів року, зазначають поліпшення самопочуття, одужання від хвороб жкт і гепатобілліарної системи. Зовні, люди стали мати здоровіший та молодший вигляд.

З профілактичною метою пропивати шрот із насіння розторопші бажано двічі на рік: навесні та восени впродовж одного — двох місяців.

Шрот розторопші знайшов застосування також і в кулінарії. Як і лляний шрот, борошно розторопші можна використовувати в домашньому готуванні. Додавання шроту розторопші в страви збільшить їхню біологічну цінність і додасть їм нового "звучання". Борошно розторопші додають у тісто, у процесі приготування хліба або випічки, посипають супи, каші та салати, перед їх вживанням. Кількість шроту розторопші в страві не має перевищувати 20%.

Заходи безпеки

Не рекомендується вживати у разі індивідуальної нестерпності компонентів продукту та наявність каменів у жовчному міхурі. Перед прийманням з лікувальною метою рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Основні
Вага300
Термін придатності12
ТипДієтичні продукти
Користувацькі характеристики
ВиробникФОП Сорока О. С.
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 34 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner